סודות המטבח הבדווי הבריא
מסמך/מצגת147 עמ'עברית2016
תקציר
הספר נכתב במטרה לצמצם את ממדי התופעה של מחסור בברזל, להגביר את המודעות בקרב הציבור הבדווי לחשיבותו של מזון בריא כחלק מאורח חיים מסורתי ולהנגיש בעבורו תבשילים עתירי ברזל שיסייעו להתפתחות מיטבית לילדיהם
שותפים: משרד הבריאות, הפדרציה היהודית של סן פרנסיסקו, קרן פיטר ומימי האס
תגיות: ג’וינט אשלים, אשלים, מוביליות, הגיל הרך, המטבח הבדווי, מזון בריא, התפתחות מיטבית
פריטי ידע קשורים
מסמך/מצגת
2023תזונה והזנת פעוטות
מסמך/מצגת
2023תכנית התפתחותית לחינוך ולטיפול בגיל הרך- הקוריקולום “برنامج تطوُّري للتربية والرِّعاية للطّفولة المبكِّرة”
מסמך/מצגת
2022עבודה סוציאלית מודעת עוני: ספר הכשרה
מסמך/מצגת
2022